Tulikivi takat

Kodin lämpö on siellä asuvissa ihmisissä. Pitäkää te huolta kotona rakkaistanne. Me pidämme huolen siitä lämmöstä, minkä takkatuli voi kotiin antaa. Haluamme tarjota näihin hetkiin vain parasta tunnelmaa. Tule tutustumaan takkastudioon Seinäjoelle. Lupaamme kaksin verroin kokemuksia.

TULIKIVI_KIVI

Tule tutustumaan takkoihin House2 myymälään

House2_takka_850

Uudessa Seinäjoen myymälässä on kattava takkanäyttely. Valikoimaan kuuluu myös toiminnassa oleva Jalanti -takkaleivinuuni.

Varaa ilmainen kotikäynti ›

Varaa ilmainen kotikäynti

Kutsu uunimestarimme kylään maksuttomalle kotikäynnille. Häneltä saat ammattimiehen neuvot oikean tulisijan valintaan ja kuulet monta käytännön vinkkiä. Jätä yhteystietosi, niin uunimestarimme ottaa yhteyttä.

Varaa ilmainen kotikäynti ›
Lue lisää Tulikivi.fi:stä ›

Tutustu tarkemmin Tulikivi takkoihin

Tulikivi.fi:ssä voit kokeilla oman takan valintaa takka-apurilla ja räätälöintiä takkaräätälillä. Voit myös ladata tai tilata koko Tulikiven kuvaston. Muista, että House2 myymälässä on useita takkoja nähtävillä. Ota yhteyttä tai piipahda paikan päällä.
Lue lisää Tulikivi.fi:stä ›

Ideoita takkaremonttiin

Halpa Tulikivitakka tai Tulikivikiuas poistomyynnistä – Päivitetyt hinnat!

Poistamme loput varastotakat ulosheittohintaan. Tule ja nouda tai tilaa halpa [...]

Takkapäivä ja remonttilauantai La 25.2.2017

Tervetuloa lauantain takka- ja remonttitapahtumaan 25.2.2017. Tule takkapäiville ja keskustelemaan [...]

Remonttilauantai Seinäjolla 17.9.2016 klo 10-14

Tervetuloa House2:lle osallistumaan remonttilauantaihin. Tarjoilemme kahvit ja uunilämpimiä piirakoita. Tule tekemään [...]

Takkapäivät lauantaina 13.2. klo 10-14

Lauantain takkapäivillä uuden takan ostajalle vanhan takan purku 0 euroa! [...]

Tulikivi takat

Tulikivi-takka voi olla keraaminen, jolloin sen runko on kierrätyskeramiikasta tehtyä Kermansavi-massaa. Tulisija voi olla myös aitoa vuolukiveä louhittuna Juuan ainutlaatuisesta vuolukiviesiintymästä.

Vuolukivitakankaan ei tarvitse olla kiven harmaa, vaan se voidaan pinnoittaa Tulikivi Color-pinnoitteella. Näin yhdistyvät vuolukiven verraton varauskyky ja haluttu pintaväri.

House2 takkamyynnin toimipiste ja yhteystiedot

Toimimme Pohjanmaalla, Pirkanmaalla, Pääkaupunkiseudulla ja Vaasa-Kokkola rannikkoalueella. Muille alueille pystymme toimittamaan kapasiteetin rajoissa. Kysy tarkemmin myyjiltämme!

Seinäjoen myymälä

Kauppaneliö 7
60120 Seinäjoki
puh. 020 72 81 781
takkamyynti@house2.fi
Avoinna sopimuksen mukaan.