Stalalta on tullut uusia allasmalleja myymäläämme. Teräsallas, joka on normaalia syvempi sekä uusi kaunis väri Combon komposiittialtaasta

Keittiön allasvalikoimissa on paljon erilaisia malli-, materiaali- ja värivaihtoehtoja. Vaikka astianpesukone onkin nykyään lähes jokaisessa keittiössä on keittiön altaan ominaisuuksilla suuri merkitys myös esteettisyyden lisäksi. Altaan pitää palvella hyvin keittiökohtaisia tarpeita. Allasvalikoimissa on kaksialtaisia, puolitoista- ja yksialtaisia malleja sekä suorakulmaisia, neliön mallisia ja pyöreitä altaita eri syvyyksisinä. On huomioitava, tarvitaanko altaan viereen allastasoa. Allas voidaan asentaa työtasoon joko upotettuna, kiinnittää alta tai asentaa huullostekniikalla, siinä allas ja tason reuna sulautuvat yhdeksi pinnaksi. Altaan valinta ei näiden vaihtoehtojen jälkeen tunnu enää kovin yksinkertaiselta. Keittiösuunnittelijamme auttavat sinua juuri sinun ja perheesi tarpeita vastaavan altaan valinnassa keittiösuunnittelun yhteydessä.

Tällä hetkellä yksi suosituimmista allasmateriaaleista on komposiitti. Se kestävää paremmin naarmuuntumatta kuin teräsaltaat. Komposiittialtaita saa myös monia eri värejä ja hanan voi valita samaan sävyyn altaan kanssa.

House2_Stala_altaat

Vasemmalla Combo-komposiittiallas, uusi harmaa värisävy. Huullos- ja päältä asennukseen.

Oikealla Max MX-50. Allas on normaalia syvempi, uuninpeltien ja suurten kattiloiden pesu sujuu helposti.
Lisävarusteena leikkuulauta lämpökäsiteltyä saarnia.

House2_keittiö_lisävarusteet

Altaisiin on saatavilla erilaisia lisävarusteita, jotka helpottavat työskentelyä.
Kuvassa leikkuulaudat karkaistua lasia ja lämpökäsiteltyä koivua sekä valutusastia.