Asuntomessujen Hartman Koti Ruudussa käytiin tällä viikolla tarkastusmittauksilla keittiö- ja kiintokalusteiden tilauksia varten. House2 toimittaa neljään Hartman Kotiin kodin kiintokalusteet.

House2_Ruutu_1200x1600_asuntomessutVuoden 2016 messualue rakentuu vauhdilla Seinäjoen Pruukinrantaan.

House2_Asuntomessukohteet_1200x800Matikaisen perheen messukohteeseen Ruutu, Duudsonien HP:n Ankkuri ja Hartman Kodin Salmiakki pitävät sisällään House2 keittiön kiintokalusteet. Mukava odotella ensi kesää ja messuaikaa. Tutustuimme tarkemmin Hartman Kodin messukohteeseen Ruutu keittiökalusteiden tilaukseen liittyvän mittakäynnin yhteydessä.

House2_mittaaja

Kalusteiden mittakäynti varmistaa kalustetoimituksen onnistumisen. Yllätykset pyritään poistamaan ja mahdolliset ongelmat voidaan useimmiten ratkaista tässä vaiheessa.

Mittakäynnillä todetaan, että viemäriputket osuvat oikeaan kaappiin ja vesipisteet ovat oikeassa paikassa. Mitoituksella voidaan vielä tässä vaiheessa hiukan säätää lopputulosta.

House2_mittaakäynti_ruutu-mittaaja1200x1600

Mittaaminen on välillä vauhdikasta puuhaa. Naisenergialla siihen saadaan hyvä vauhti ja nopeasti.

Jakotukki yllättää usein koollaan suunnittelijankin. Mittakäynnillä varaudutaan tukin koteloimiseen. Kalusteet peittävät usein paljon talotekniikkaa taakseen.

Keittiön pistorasioiden sijainti on millintarkkaa puuhaa. Varomattomasti näkyviin jätetty sähköistys saattaa pilata keittiön yleisilmeen. Mittakäynnillä otetaan kantaa myös näihin asioihin. Tavoitteena on aina täydellinen lopputulos.

Mittakäynnillä varmistettiin, että kalusteet voidaan toimittaa laadittujen  suunnitelmien mukaan.

House2_keittiösuunnittelu_asuntomessut_01

House2:n suunnittelija ja Hartman Kodin projektipäällikkö käyvät kohteen keittiösuunnitelmia läpi.

House2_keittiö_asuntomessut

Keittiössä on pintatyöt melkein jo tehty. Keittiökaapistot päästään asentamaan talven aikana hyvissä ajoin ennen messuja.
Tulikiven takka odottaa asennusta tulevan keittiösaarekkeen kohdalla.

House2_keittiösuunnitelma_asuntomessut

Keittiösuunnitelma kuvattuna samaan suuntaan kuin ylempi kuva. Välitilan ja ruokailutilan ikkunoista aukeaa näkymä omaan pihaan.

 

Myös kodinhoitohuoneessa on pintatyöt jo hyvällä mallilla. Kodinhoitohuoneesta pääsee pesutiloihin, sekä ulos vilvoittelemaan.

House2_kodinhoitohuone_asuntomessut

Matikaisen perheen Ruutu messutalon Kodinhoitohuoneeseen haluttiin vaalea ilme. Penkin alaosa hyödynnetään säilytysratkaisuilla. Toimiva huoltotila helpottaa perheen arkea. Messutalo Ruudussa on talonäyttely lauantaina 28.11.2015 klo 11-15 Tervetuloa näkemään tämä kaikki livenä, nyt on hyvä aloittaa virittäytyminen kesän 2016 messutunnelmaan.