Tämän kerrostalokodin keittiöön kaivattiin ilmeen raikastusta ja modernisointia. Keittiöremontin kartoitus- ja suunnitteluvaiheessa päätettiin, että koko keittiö kannattaa uusia.

Keittiön toimivuus parani laatikostoja ja valaistusta lisäämällä. Astianpesukonetta siirrettiin vasemmalle, näin jätevaunukaapin viereen saatiin näppärä laatikosto. Mikrokaapille löytyi uusi paikka toiselta seinältä. Jääkaapin viereinen alakaappi muutettiin vetolaatikostoiksi. Kokonaisilme haluttiin pitää valkoisena. Ovivalinta oli Sara lumivalkea, välitilaan asennettiin valkoinen Aluco -levy. LED-valot tuovat kivan tunnelman keittiöön ja valaisevat koko työtasojen pituudelta. Liesituuletin on integroitu ja kätkeytyy hyvin kaapistoon lieden yläpuolelle. Kodinkoneista vaihtovuorossa olivat astianpesukone, jääkaappi ja liesituuletin.

Nyt on aika sisustaa keittiö uudelleen. Vanhat tavarat ja astiat löytävät varmasti uudet paikkansa.

”Ulkoa tämä näyttää pimeällä todella upealta”, tuumaa Kalle ruuvatessaan keittiökaihdinta auki ja napsauttaessaan uudet valot palamaan.

Kurkista kerrostalokodin keittiöremontin ennen ja jälkeen kuvia kuvan päällä olevaa nuolta siirtämällä oikealle tai vasemmalle.

[twentytwenty]


[/twentytwenty]

 

[twentytwenty]


[/twentytwenty]