Tyylikkään rivitalohuoneiston keittiöön oli aika tehdä näkyviä muutoksia. Asiakas halusi keittiön ilmeen nykyaikaisemmaksi. Keittiöremonttiin kuului keittiön ovien ja tason vaihto sekä välitilan materiaalin vaihto sekä sähkö- ja valaistussuunnittelu toteutuksineen. Myös jotain keittiön toiminnallisuuksia siirrettiin paikasta toiseen.

Valkoinen keittiö sai pysyä valkoisena, modernimpi ilme saatiin kotimaisilla valkoisilla Sara -ovilla. Mikro siirrettiin pöytätasolta jääkaapin viereen omalle hyllylle. ”Aivan kuin keittiöön olisi tullut lisäneliöitä, kun mikro ei ole enää ikkunan edessä varjostamassa. Työtasolla on nyt paljon enemmän tilaa. Keittiö on paljon valoisampikin.” Tuula toteaa remontin jälkeen keittiön ovella. Tumma työtaso sopii hyvin kokonaisuuteen ja luo modernin silauksen keittiöön. Välitilan helmiäisen valkoinen Aluco -välitilalevy tuo raikkaan ilmeen ja on helppo pitää puhtaana.

Tuula oletti, että remontti kestäisi ainakin viikon verran. Remontti vei kokonaisuudessaan vain vajaa kolme työpäivää. Hän kiitteli hyvin laadittua aikataulua, kaikki meni kokonaisuutena sutjakkaasti.  Keittiöremonttiin kuului myös sähkö- ja valaistussuunnittelu toteutuksineen. Hyvä bonus koko remontille oli Tuulan mukaan siivoojan käynti heti asennustöiden päätyttyä. Hän sai vain kantaa tavarat uudistuneeseen keittiöön uusille paikoilleen. Jotkut tavarat kuulemma hakevat vielä vähän paikkaansa ja uuden jätevaunun lajittelu vaatii vielä pohdintaa. Mutta ainoa ongelma Tuulan mukaan on se, että nyt kun on yksi paikka laitettu kuntoon niin pitää pohtia, mitä remontoidaan seuraavaksi.

Katso keittiöremontin ennen ja jälkeen kuvia kuvan päällä olevaa nuolta siirtämällä oikealle tai vasemmalle.

[twentytwenty]


[/twentytwenty]