House2 avasi ovensa Seinäjoen Kauppaneliössä. Avajaiset koostuivat useista pienemmistä tapahtumista perjantaina ja pitkin seuraavaa avajaisviikkoa. Avajaiset huipentuivat Hartman Koti messurakentaja HP Duudsonin vierailuun. Vierailijat tutustuivat innolla uuteen takkastudioon, keittiönäyttelyyn ja talomyynnin uusiin puitteisiin.

House2-House2-Room2-astiat
Sisäänkäynnin keittiömalliryhmän somiste oli toteutettu sisustussuunnittelija Elina Ristimaalle ominaisen tyylikkäästi. House2 asetelma ei ollut pelkkä mainos, vaan luonteva osa keittiötä. Sisustus Room2/Elina Ristimaa on suunnitellut uuden myymälän sisustuksen.

House2-avajaiset-tulikivistudio

Tulikivistudion myynnistä vastaa Aapo Lahtinen. Avajaisasiakkaita odotellessa viriteltiin tulet näyttelytakka Jalantiin. Avajaismakkara maistui monelle vieraalle.

House2-suunnittelija-keittiö
Myymälän malliryhmien suunnittelusta on vastannut myymälässä myyjänä toimiva Marja Lahtinen. ”On ollut kivaa olla luomassa jotain uutta”, kertoo Marja. Mallityhmissä on pyritty ottamaan huomioon myös erilaiset tyylisuunnat. Kalusteiden teknisiä ominaisuuksia on myös laajasti esillä.

Kalusteryhmät muodostavat ehjän kokonaisuuden. Niukasti sisustettu näyttelytila tuo hyvin malliryhmät esille ja ympärillä ei ole liikaa häiritseviä tekiöitä.

House2-Hartman-Koti-Tusa
Seinäjoen House2 myymälän Hartman Koti  talomyynnistä vastaa aluepäällikkö Tommi Tusa. Tommi toivotti avajaisissa uudet ja vanhat asiakkaat tervetulleeksi myymälään. ”Täällä on mukava tehdä kauppaa”,  tuumaa Tommi.

House2-Hartman-Koti-Avajaiset_

Avajaisissa ja Facessa on ollut mahdollisuus osallistua arvontaan. Palkintona 2000 euron arvosta House2 tuotteita. Arvonta päättyy 31.3.2015, toimi nopeasti. Tällä summalla maksaa kodin remonttia jo pitkälle!

House2-avajaiset-kahvi

Avajaistapahtumassa oli kahvitarjoilu, makeaa ja suolaista kaikkina tapahtumapäivinä. Kiitokset upeasta palvelusta Kaisan keittiölle ja meidän omille reippaille apulaisille!

House2-avajaiset-ilmapallo

Ei avajaisia ilman ilmapalloja. Hartman Koti ilmapalloista suuri osa löysi paikkansa myymälän katosta :)

House2-avajaiset-hp-yleis

Avajaisviikon lopulla messurakentaja HP Duudson pääsi kertomaan omasta hankkeestaan.

House2-avajaiset-hartman-koti-asiakas

Messurakentaja HP Duudson löysi talostaan ensimmäisenä terassin :). Tämä Hartman Koti on varmasti yksi asuntomessujen 2016 seuratuin kohde. Messutalo Ankkuri, omistajansa mukaan.

House2-avajaiset-HP-Hannu

Arkkitehdin ja rakentajan kohtaaminen avajaisviikolla. Kohteen arkkitehdilla taitaa olla jo homma suunnilleen paketissa. HP joutuu hiukan säätämään vielä ennen muuttopäivää.

House2 avajaiset 0724

Tutun näköinen kaveri, ihmettelevät pienemmät avajaisvieraat. Hp osaa ottaa huomioon kivasti myös lapset :)

House2-Avajaiset_ponit

Avajaisten päätöspäivänä oli järjestetty yleisölle myös poniajelua ja -ratsastusta. Päivään oli kutsuttu myös jo Hartman Kodin rakentaneet. Moni lapsi pääsi nauttimaan poneista kirpeässä, mutta aurinkoisessa kevätsäässä.

House2-HP-apulaiset

Tilaisuus on pakko käyttää hyväksi. Tätä mieltä ovat avajaisten apulaiset Milla ja Viena.