artikkeli

Sanomalehti Ilkka uutisoi Sunnuntain 8.3.2015 numerossaan uuden House2 myymälän avajaisista.” Lahtiset pystyttivät rakentamisen keskuksen Seinäjoelle”

Ilkka kirjoittaa uudenlaisesta konseptista, talonrakentamisen kokonaispalvelusta. ”Talopaketin lisäksi asiakkaalle pitäisi tarjota enemmän: takat, keittiökaapistot, sisustus suunnitelmineen ja miksei muitakin palveluja, kuten kiinteistönvälitystä.”

Sanomalehti kirjoittaa myös uudesta kokonaiskonseptin nimestä, House2. Nimi on muodostunut monen asian summana. Aina on se toinen vaihtoehto. Jonkun asian voi tuplata tai hyötyjä voidaan saada kaksin verroin.

Uudessa myymälässä on laaja keittiönäyttely. House2 keittiöt valmistetaan kotimaassa ja toimitukset lähtevät valmiiksi kasattuina Seinäjoen liikerakennuksen lähettämöstä. Kylpyhuonekalusteet ovat esillä omana kokonaisuutenaan. Lisäksi House2 myy laadukkaat Kabinetti -liukuovijärjestelmät.

Myymälässä on myös Tulikivi-studio. Laaja takkanäyttely helpottaa takkamallin valintaa. Myymälässä on esillä myös Tulikiven rakennuskivet sekä kivitasot.

Hartmankoti on keskeinen osa uuden myymälän toimintaa. Muut palvelut rakentuvat tämän ytimen ympärille. Jatkossa uskomme, että talonostaja voi nähdä ja kokea myymälässä jo ostohetkellä enemmän. Tuntea kaksinverroin.

Sanomalehti Ilkan verkkouutinen