Puolen vuoden päästä HP Duudsonin uudessa keittiössä paistuvat jo pihvit pannulla. On ollut aika tehdä materiaalivalinnat HP:n asuntomessukotiin. Myös HP on päässyt mukaan tähän värien ja pintamateriaalien ihmeelliseen maailmaan. Kävimme tekemässä kalustetilauksia varten tarkistusmittaukset tulevaa toimitusta varten.

Katso HP:n fiilikset Instagramissa!

HP Duudson kävi House2 myymälässä valitsemassa messukotiinsa keittiö- ja kiintokalusteet. HP:lle rakentuu ensi kesän Seinäjoen Asuntomessuille Hartman Koti Ankkuri. Messualueelle on nousemassa hieno koti. Paritalotontilla on kaksi taloa, jotka on yhdistetty toisiinsa terassi- ja saunaosastolla. Asuntomessut 2016 ovat Seinäjoella Kyrkosjärven rannalla 8.7. – 7.8.2016 Voit lukea lisää asuntomessualueesta täältä.

House2_Asuntomessut_HP_keittiö_01

HP sovitteli House2-myymälässä mallioviin eri vedinvaihtoehtoja. Mikähän
vaihtoehdoista kestää parhaiten kovaa käyttöä?

House2_Asuntomessut_Ankkuri_HP_01

HP Duudson, House2 keittiösuunnittelija Marja, sekä Leena HP:n taloprojektin
sisustussuunnittelijana käymässä läpi House2 keittiö ovi- taso ja muita materiaalivaihtoehtoja. Erilaisia ovivaihtoehtoja
oli paljon ja suosikkikin löytyi.

House2_Asuntomessut_Ankkuri_03

Komiat ja korkiat on näkymät olohuoneen ikkunasta ja luonto on lähellä, sisällä ei ainakaan ahdista.

House2_Asuntomessut_Ankkuri

Porrasvalinta rakennuksella hieman mietitytti, tämä kyllä sopii isännän tyyliin, mutta turvallisuus
ei liene etusijalla. Mielenkiinnolla odotamme, mitä tähän tulee tilalle. Kalustesuunnittelija Marja kohteessa mittakäynnillä.

Jäämme odottelemaan projektin etenemistä innolla. Kohdetta pääsee seuraamaan läheltä myös HP Duudsonin rakentamisblogissa.