Nouda kortti joulupuustamme ja tuo lahjasi HOUSE2:n joulupuun alle, näin voit tuplata antamisen ilosi! Jokaista korttia ja palautettua pakettia vastaan lahjoitamme toiselle lapselle joulupaketin.

Joulupuukeräys House2:lla maanantai 28.11.2016 – 7.12.2016 välisenä aikana. Palauta lahja 7.12.2016 klo 18:00 mennessä.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Seinäjoen seudun nuorkauppakamarin Joulupuukeräys alkaa House2:lla Seinäjoen liikkeessä, osoitteessa Kauppaneliö 7, 60120 SEINÄJOKI.

Joulupuussa on paljon lahjaa vaille jäävien lasten kortteja. Tule kanssamme tekemään hyvää. Me ja Sinä olemme yhdessä enemmän.

Palveluihimme kuuluu mm. kylpyhuoneremontti, keittiöremontti ja muut sisäremontit erilaisissa kodeissa. Näemme paljon eri elämänvaiheita ja tilanteita, siksi meilläkin on tullut halu auttaa ja tehdä hyvää muutenkin kuin toteuttamalla asiakkaidemme unelmia. Joulupuu-keräys tuo mielestämme erinomaisen mahdollisuuden tähän. Haluamme vilpittömästi joulun jokaisen kotiin.

Lahjat luovutamme 8.12.2016 MLL:n Seinäjoen osastolle.

Tervetuloa tekemään hyvää kanssamme. Jaettu ilo on kaksinkertainen!

Toivottaa:

House2:n väki

Joulupuujuliste_tyhjäClick edit button to change this text.

house2_remonttilauantai_pikkukuva

Osallistu Joulupuu-keräykseen meillä. Tehdään yhdessä hyvää. Ota oma korttisi, House2 ostaa jokaista pakettia vastaan toisen paketin toiselle lapselle.

House2 Joulupuu.