Syksyn tullen takka ei ole kodissa tai loma-asunnossa pelkkä lämmön tuoja, se luo myös tunnelmaa ja voi olla sisustuksellisesti kaunis elementti. Meiltä voit valita tilaasi ja käyttötarkoitukseesi sopivan Tulikiven takan tai takkaleivinuunin. Myymälässämme on esillä vuolukivisiä ja keraamisia takka- sekä takkaleivinuuni -malleja. Yksi mallitakoistamme on käytössä ja sinne viritetään välillä tuli tuomaan lämpöä ja tunnelmaa myymälään.

Voit valita Tulikiven takkaasi eri lämpöjärjestelmän, joko vesikiertotakan, pellettitakan tai ilmalämmitystakan riippuen mihin tarkoitukseen takan hankit ja mikä lämmitysjärjestelmä asunnossasi on. Tulikiven takat ovat pääosin varaavia takkoja.

Tulikivi takkojen vuolukivi -pinnoitteen ei tarvitse olla harmaa, voit valita sävysi Tulikivi Color-pinnoitevaihtoehdoista. Voit pinnoittaa myös vanhan Tulikivi takkasi. Pinnoite antaa vuolukivi -takalle modernin ilmeen.

Tule myymäläämme tutustumaan takka -valikoimaamme ja kuulemaan lisää yksityiskohdista. Varaa nyt ilmainen kotikäynti kotisivujemme kautta, uunimestarimme tulee maksuttomalle kotikäynnille ja neuvoo oikeanlaisen tulisijan valinnassa. Meiltä onnistuu myös takan purkutyöt ja takan asennus.

House2_takka_tulikivi_01

Takka toimii hyvin tilanjakajana esimerkiksi olohuoneen ja keittiön välissä.
Kuvassa myymälän tilanjakaja Kalla Duo V5 mallitakka sekä Valkia Aalto, joka on seinämalli.

House2_takka_tulikivi_02

Kuvassa myymälän keraamisista mallitakoista Kalla 4 ja Vaala V4, jotka ovat vaakalaatta -mallisia.

House2_takka_tulikivi

Myymälän mallitakat vasemmalta oikealle: vuolukiviset TLU 2637/11 ja Valkia 2D,
keraaminen hierto valkoinen Vaala V1, vuolukivinen Harmaja, keraaminen Kerkkä.