Vuonna 2007 valmistuneen omakotitalon keittiöön kaivattiin pientä päivitystä. Ajat ja tyyli muuttuvat, ehkä omat ajatuksetkin ja tykkäämisen kohteet.

House2 kotikäynnillä todettiin kaiken olevan vielä varsin hyvässä kunnossa. Alkuperäiset kalusteet olivat myös House2 tuotteita. Kodinkoneista kylmälaitteet ja astianpesukone oli päätetty vaihtaa. Samalla haluttiin keittiöön uutta tyyliä ja tunnetta. Haluttiin myös pieniä teknisiä parannuksia, kuten roskien tarkempi lajittelu.

Keittiö oli käytössä todettu hyvin toimivaksi. Uudistustarpeet haluttiin kohdistaa tyyliin, ja toive kivitasosta sekä komposiittialtaasta haluttiin nyt toteuttaa.

Suunnittelussa todettiin, että valkoinen ja teräs luovat miellyttävän yhdistelmän ja nämä sävyt mahdollistavat useat eri lattiavaihtoehdot remontin mahdollisesti jatkuessa myöhemmin. Vanhahtava teräksinen tiskipöytä sai väistyä Tulikiven kivitasojen ja Lapetekin komposiittialtaan tieltä. Mikro vaihtui integroituun malliin. Välitila uudistettiin House2 tuotevalikoiman Aluco-levyllä. Liesituuletin oli tässä tapauksessa osa talon muuta ilmastointijärjestelmää. Tältä osin tuotteeksi valikoitui Franken teräskupu. Siitä löytyi tarvittavat ohjaukset katolla olevalle poistopuhaltimelle.

Keittiön ovimalliksi valittiin mattapintainen Viola-ovi. Sormiurallinen, vetimetön ovi toi tarvittavan nykyaikaisen ilmeen keittiöön. House2 tuotevalikoimasta löytyy useita saman tyylin ovivaihtoehtoja. Kalustusta täydennettiin kevyellä seinäkaapilla saareketason päälle. Kirkkaalla lasilla varustetut ovet tuovat kivasti esille tämän keittiön omistajan keräilykohteet.

Keittiön uudistaminen tapahtui kahdessa päivässä. Ensimmäisenä päivänä saatiin kalusteasennukset tehtyä ja toisena tehtiin sähkö- ja vesiliitännät.

Keittiötä on kiva uudistaa ja seuraavaksi saattaa kivitaso saada lisäneliöitä keraamisen lieden vaihtuessa induktiomalliin. ”Se on nyt sitten taas uusi remontti”, tuumaa tämän uudistetun keittiön tyytyväinen omistaja.

[twentytwenty]


[/twentytwenty]