kylpyhuone jälkeen

Kylpyhuoneen ja saunan pintaremontti uudisti upealla tavalla Seinäjoella Joupissa sijaitsevan 70-luvulla rakennetun rivitaloasunnon.

Siirrä jakajaa Ennen / Jälkeen -kuvissa !

[twentytwenty]525 700kylpyhuone jälkeen-2

[/twentytwenty]

Ajatus remontin toteuttamiseen lähti asiakkaalla saunan muutoksesta. Pian todettiin että samalla kannattaisi toteuttaa kylpyhuoneremontti, sillä asunnon saunaa ja kylpyhuonetta ei oltu aikaisemmin laajasti remontoitu. Näin pesutilat saivat kokonaisuudessaan pintaremontin ja uudistuivat kauniiksi tilaksi.

[twentytwenty]

525 -1525 -1-2
[/twentytwenty]

Miten kaikki tapahtui?

House2:en remonttimyyjä toteutti tiloissa alkukartoituksen heti sen jälkeen kun remonttitöiden laajuudesta oli keskusteltu.

Alkukartoitukseen sisältyy aina kosteusmittaus. Esille tulevat pienetkin kosteusvauriot otetaan aina huomioon, ja ne vaikuttavat remontin toteuttamiseen ja aikatauluun. Remontoitavat tilat kuivatetaan huolellisesti ennen uusien pintojen rakentamista.

Remonttimyyjä ja asiakas sopivat remontin lopullisesta laajuudesta, aikataulusta, kustannuksista. Materiaalivalinnat kuten laatat ja listat valittiin paikanpäällä asiakkaan kotona remonttimyyjän esittelemästä valikoimasta, ja kylpyhuonekalusteet sekä lauteet House2 myymälässä Kauppaneliössä Seinäjoella.

Huolellisesti tehty alkukartoitus antaa hyvän pohjan kustannusarvion laadintaan ja töiden suunnitteluun. Asiakkaan luona kustannusten laskenta onnistuu nopeasti. Tarjouksessa eritellään kirjallisesti kaikki työvaiheet. Myyjältä saat tietoa myös joustavista maksutavoista, eli remonttitilistä.

Rakennustyöt aloitettiin eristämällä remontoitavat tilat vetoketjuovella. Näin ehkäistään pölyn leviämistä asunnossa koko remontin ajan.160524_Rantala kylpyhuoneremontti-5

House2 asentajat ovat alansa ammattilaisia. Kylpyhuoneremonteissa asentajilla on VTT:n Henkilösertifikaatit, joka takaa aina laadukkaan työn. House2 tiimi vastaa kaikesta remontin käytännön toteuttamiseen liittyvästä ja pitää asiakkaan ajantasalla tilanteesta. Avaimet käteen periaatteella toteutettu remontti on asiakkaalle mahdollisimman vaivaton.

Tässä rivitaloasunnossa remonttityöt kestivät noin kuukauden, ja lopputuloksena nähtävät kauniit tilat onnistuivat suunnitellusti.

Kohteen valmistuttua tehdään aina lopputarkastus asiakkaan läsnäollessa, sekä loppusiivous mikäli siitä ollaan ennalta sovittu.

160524_Rantala kylpyhuoneremontti-3

Uudet pinnat tekivät saunasta tyylikkään, ja kylpyhuoneesta valoisamman ja viihtyisämmän.

160524_Rantala kylpyhuoneremontti-4

Lopputulokseen asiakas on erittäin tyytyväinen, ja samoin me House2:lla.

Ota yhteyttä meihin TÄÄLTÄ jos mietit kylpyhuoneremontin toteuttamista.