Maria-Elina on koulutukseltaan sisustusartesaani.

Sisustussuunnittelu

Sisustus- ja kalustesuunnittelija Maria-Elina kokee vahvuuksikseen mm. hyvän värisilmän ja taidon lukea asiakasta, jolloin kokonaisuudesta tulee asiakkaan näköinen, mutta siinä on mukana myös aina jotain pientä ekstraa, mitä asiakas ei olisi ehkä itse osannut ajatella. ”Haluan suunnitella käytännöllisiä ja esteettisiä keittiöitä ja sisustuksia, pientä arjen luksusta unohtamatta.”

Maria-Elina on ehkä joillekin tuttu myös suositun sisustusbloginsa Home White Homen ansiosta. Neljä vuotta blogannut Maria-Elina kokee bloginsa tärkeäksi henkireiäksi työn ja perhe-elämän vastapainona. ”On aina yhtä ilahduttavaa, kun lukijat kertovat, kuinka paljon ovat saaneet inspiraatiota blogini kautta. On mukava vaihtaa ajatuksia ja ideoita samanhenkisten sisustajien kanssa.”

Maria-Elina rakastaa kaikkea kaunista, naisellista ja kimaltavaa. ”Oma kotini on sisustukseltaan mustavalkoinen, koska siinä värimaailmassa parhaiten rauhoitun ja rentoudun ja se on myös hyvin ajaton väripari. Ja pienillä tehosteväreillä, esimerkiksi tekstiileillä, sitä on helppo tarvittaessa muunnella. Viime aikoina olen myös hieman hurahtanut antiikkiin ja vanhoihin kalusteisiin. Mummolan aarteita on kiva sekoitella uusien kalusteiden kanssa.”