Siivoamme varastoa oikein urakalla lauantaina 6.5.2017 klo 10-14.  Poistamme vakiomittaisia valmiiksi porattuja ovia ja eri kokoisia liukuovia naurettavaan hintaan. Suunnittele uusi tila ovimallien ehdoilla. Näin toteutat remontin edullisesti. Liukuovet puoli-ilmaisia, kun vaan mitoitus sopii kohdalleen. Ota mitat mukaan ja toteuta remontti halvalla.

Vaihda takka nyt uuteen vaivattomasti. Takan purku nyt tehtaan kustannuksella. Lisäksi myymälästä ja varastosta poistetaan tuotteita ulosheittohintaan. Uudistamme näyttelyä ja tarvitsemme tilaa uusille mallitakoille.

Uusi Karelia-mallisto on ilmestynyt.Eri tavoin käsitellyt vuolukivet ovat Tulikiven uuden Karelia-malliston suola. Nimensä tehokkaasti lämpöä varaavat takat ovat saaneet Pohjois-Karjalan paikannimistä. Mallisto koostuu 12 takasta, joiden verhoiluihin voi valita erilaisia vuolukivipintoja. Osa on muotoilultaan minimalistisen moderneja, osa perinteistä vuolukivitakkaa uudistavia. Suuret lasiluukut nostavat tulen näyttävästi esiin. Tulipesässä voi grillata ja laittaa ruokaa mukana tulevan jalallisen grilliritilän avulla.

 

Tutustu Karelia-mallistoon Tulikiven nettisivuilla.