Kurkistetaan Seinäjoen Asuntomessuille valmistuvan paritalo Hartman Koti Ankkurin toiseen asuntoon. Valmistuvan kodin asukkaat ovat mielissään, sillä he ovat saamassa kodin luonnonkauniilta messualueelta, jollaista ei Seinäjoella muualta löydä.Asunnon suurista ikkunoista tulvii valoa, seinät ovat valkoiset ja koko asunnon ilme on vaalea ja raikas. Suurista ikkunoista avautuu näkymä paritalon sisäpihalle, sekä taakse kauniiseen mäntymetsään.

 

 

160511-Ankkuri Hartman Koti-3

 

 

160511-Ankkuri Hartman Koti-4

 

Asuntomessualueelle rakentaminen eroaa merkittävästi ns. normaalista omakotitalon rakennusprojektista. Messukohteet rakennetaan tietenkin kodeiksi, mutta Asuntomessujen mukanaolo tuo mukanaan myös julkisuuden ja tarkat aikataulut.

 

 

 

Kiireestä huolimatta asunnosta on tulossa kaunis ja harkittu kokonaisuus. Tämän asunnon pintamateriaalit eroavat useimmista kohteista mm. vaaleiden puupintojen ja neutraalien sävyjen ansiosta. Kuvassa alla luonnonkivi lattia, sekä puupinnat saavat luonnon näkymään ja tuntumaan asunnossa.

 

Ankkuri pinnat kollaasi

 

Olohuoneen seinällä oleva suuri taulu on Leenan omaa käsialaa. Taulu on toteutettu Konto-levylle maalamalla, käyttäen sisustuksessa muutoinkin esillä olevia värisävyjä.

 

160511-Ankkuri Hartman Koti-5